pageheader

Redesign

Sjine is een organisatie die zich bezighoud met het herontwerpen van website en webapplicaties. Het herontwerpen spitst zich zowel op het frontend (voorkant) als op de backend (achterkant) van de website toe.

Technische ontwikkelingen in de IT en met name in de webtechnologie volgen zich nog steeds in een rap tempo op. De introductie van HTML5 en de vlucht die de tablet PC gaat maken stelt andere eisen aan onze websites. Om deze technieken nog steeds te kunnen ondersteunen is het van belang om mee te gaan met de tijd. Het herontwerpen van uw website is een belangrijke stap hierin. Na dit herontwerp voldoet uw site weer aan de nieuwste technologische standaarden en zullen er geen bezoekers zijn die om welke reden dan ook uw website niet kunnen bekijken.

Niet alleen aan de frontend kant van de website, maar ook aan de backend kant ontstaan continue nieuwe technologie├źn die in uw site kunnen worden ingezet waardoor u nog beter in staat bent om uw doelgroepen te bereiken en om uw klanten te bedienen. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden die social media kunnen bieden. Daarnaast zijn er steeds meer en steeds betere Content Management Systemen op de markt die naadloos kunnen aansluiten op uw eigen bedrijfsprocessen.